Rádi bychom Vás upozornili, že v neděli 16.11. bude objednávková kancelář mimo provoz
V pondělí 17. 11. nebudeme zavážet zboží a objednávková kancelář bude v provozu 17:00 - 23:00 hodin. 

 

227 228 229
(18:00 - 23:00)

Akce -13%
PŘEŠTÍK - KRKOVICE VEPŘOVÁ BEZ KOSTI cca 2,0-3,0kg (CZ) MRAŽENÉ
MASO JIČÍN

PŘEŠTÍK - KRKOVICE VEPŘOVÁ BEZ KOSTI cca 2,0-3,0kg (CZ) MRAŽENÉ

cca 2,5 kg Kód produktu: 18-2582


Výrobce/dodavatel MASO JIČÍN
Jednotka kg
Prodáváme po 2,5 kg
Velikost balení 2,5 kg
sazba DPH 12 %

Ceny produktů se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům.


Celková cena zboží je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.

PŘEŠTÍK - KRKOVICE VEPŘOVÁ BEZ KOSTI cca 2,0-3,0kg (CZ) MRAŽENÉ

NOVINKA - EXKLUZIVNĚ U NÁS - GURMÁNSKÁ POCHOUTKA 

Přinášíme Vám kvalitní maso z českého Přeštického černostrakatého prasete - plemene s bohatou historií a výjimečnou chutí, které si všichni zamilují. 

Přeštické černostrakaté prase je poklad českých chovů. Své jméno nese po městě Přeštice a jeho historie sahá až do 19. století. Chová se pomaleji, v klidu a bez zbytečného stresu - tak, jak to dělali naši předkové. Díky tomu má maso jemnou, ale výraznou chuť, krásně mramorovanou strukturu a při správné přípravě se doslova rozplývá na jazyku. Není to jen maso. Je to návrat k poctivé tradici a opravdové kvalitě

Oproti ostatním plemenům roste přeštické černostrakaté prase pomaleji a má víc tuku.

Maso tohoto plemene prasátek je považováno za gurmánskou pochoutku, protože má na okraji širší vrstvu sádla a výraznější mřížkování.

To způsobuje po úpravě mnohem větší křehkost a šťavnatost.

Tuk prorůstá svalovinou jinak než u standardního prasete, maso je pak křehčí, šťavnatější a má výrazně lepší chuť.  

V čem je PŘEŠTÍK jiný?

  • Vyšší podíl intramuskulárního tuku - zajišťuje křehkost, šťavnatost a plnou chuť
  • Přirozený chov - pomalejší růst zvířat . maso má pevnější strukturu a výraznou vůni
  • Chuť poctivého masa - ideální pro zákazníky, kteří hledají kvalitu a tradici. 

Jak PŘEŠTÍKA připravit?

  • Plec z Přeštíka - skvělá na dušení, pečení a výrobu poctivých gulášů
  • Kýta z Přeštíka - výborná na řízky, pečeně a rolády. Díky prorostlosti je ideální i na trhané maso.
  • TIP pro každého kuchaře: Při pečení použijte nižší teplotu a delší čas - maso z Přeštíka se odvděčí šťavnatostí a jemnou chutí.
  • Plec, kýtu, slaninu a salsiccia klobásy hledejte v mraženém sortimentu. Tato novinka nemůže chybět ve Vašem nákupním košíku. 

Uchování u spotřebitele: Skladujte při teplotě -18°C a nižší. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.

DODAVATEL:  Farma Velká Černá Hať byla kdysi plemenná farma zaměřená na přeštická černostrakatá prasata. Před rokem 1990 tam probíhal chov těchto prasat a farma existovala ještě před tímto datem. Účel: V době svého vzniku sloužila jako plemenná farma pro přeštická černostrakatá prasata. Historie: Fungovala už před rokem 1990, kdy se zde tato prasata chovala.  

  • Originálně balené: 2.5

Přestože se maximálně snažíme, aby byly všechny informace o produktech aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace receptur ke změně složek potravin, obsahu živin, dietetických informací a alergenů. Rádi bychom Vás proto upozornili na nutnost přečíst si etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace na našem e-shopu. I přesto, že jsou informace o výrobcích pravidelně aktualizovány a doplňovány, nemůžeme přijmout odpovědnost za jakékoliv nesprávné informace.

Sortiment

Menu