SALÁM HERKULES KLATOVSKÝ cca 1,2kg
cca 1,2 kg Kód produktu: 08-2535
| Výrobce/dodavatel | MASO WEST |
| Země původu | Česká republika |
| Jednotka | kg |
| Prodáváme po | 1,2 kg |
| Velikost balení | 1,2 kg |
| sazba DPH | 12 % |
Ceny produktů se zobrazují pouze přihlášeným uživatelům.
Celková cena zboží je pouze orientační. Zaplatíte za skutečnou hmotnost zboží.
Salám Klatovský Herkules
Tepelně neopracovaný trvanlivý masný výrobek, fermentovaný.
Je charakteristický nejen větším průměrem salámu (kalibru), ale hlavně použitím startovací kultury, což mu dodává jeho nezaměnitelnou příjemně aromatickou chuť.
Salám je na řezu růžově-červený s jemným zrněním, velikost zrn do 3 mm. Při výrobě se používá fermentace a uzení studeným kouřem.
Trvanlivost 40 dnů, bezlepkový, bez alergenů.
Vhodný na rauty, studenou kuchyni (chlebíčky, kanapky).
Na 100g hotového výrobku bylo použito 138g masa.
Určeno k přímé spotřebě
Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo syrové, jedlá sůl jodidovaná, dextróza, cukr, koření (pepř, česnek), kvasničný extrakt, aroma, kouřové aroma, kouřové aroma, startovací kultury, barvivo z červené řepy, hemoglobin, karmín, antioxidant: askorban sodný, konzervant: dusitan sodný.
Výživové údaje ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1804kJ/436kcal; Tuky 38 g z toho nasycené mastné kyseliny 12 g; Sacharidy 1 g z toho cukry 0,7 g; Bílkoviny 23 g; Sůl 3,8 g
- Země původu: Česká republika
- Originálně balené: 1.2
Přestože se maximálně snažíme, aby byly všechny informace o produktech aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace receptur ke změně složek potravin, obsahu živin, dietetických informací a alergenů. Rádi bychom Vás proto upozornili na nutnost přečíst si etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace na našem e-shopu. I přesto, že jsou informace o výrobcích pravidelně aktualizovány a doplňovány, nemůžeme přijmout odpovědnost za jakékoliv nesprávné informace.









































































































































































































































































































































































































































































































