2022-4

Fany Info REVUE 2022-4

  • Robert Jašków: Miluji řeckou kuchyni!
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Reportáž: Kuchařem roku Lukáš Čížek
  • FANY Gastroservis: FANY tipy v pohybu
  • Krok za krokem: Candát, čočkový salát, hořčicová omáčka
  • Pivoznalství: Pivovar Neratov
  • Sladké pábení: Cukrářské profesionální vybavení
  • Trendy pokrm: Grilovaný hovězí pupek
  • Téma: Celiakie, aneb bezlepkové vaření v profesionální kuchyni
  • ReGaKon: Vejmrda
  • Více o známém: Asie – v hlavní roli nudle II.
  • FANY tipy: Jelení kýta na jalovci a brusinkách
  • Baristika: Svět kávy – trojnásobný boj o titul
  • Gastrostáž: Makové buchty hvězdami norského Fitjaru
  • Gastronomie v historii: Pavel Schejbal
  • Soutěž o famózní gin
  • Kalendář gastronomických akcí