2019-3

Fany Info REVUE 2019-3

  • Michal Malátný: Oceňuji jednoduché chutě
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Prezentace s nadhledem
  • Reportáž: Maso až na druhém místě
  • Krok za krokem: Hovězí pastrami s kváskovým chlebem
  • Reportáž: Jedna vítězka ve dvou disciplínách
  • FANY tipy: Restovaná chobotnice na glazovaném pak choi
  • Baristika: Porcelán – nenahraditelný partner madam kávy
  • Vzdálená kuchyně: Kambodža
  • Trendy pokrm: Kukuřičné kuře s kukuřicí
  • Téma: Grilování – věda i zábava
  • Můj názor: Jakub Kotyza
  • Více o známém: Houby – naše i cizokrajné
  • FG podporuje: Etela, I. Faiaraislová, Z. Vobecký
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic VI.
  • Sladké pábení: Saint Tropez – českofrancouzská cukrárna
  • Reportáž: Hradecké soutěžení
  • JNT: Do roka a do dne
  • Kuchařské osobnosti české gastronomie: Václav Blažej
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – září
Etela

Help to people who need it

10% of the price for advertisement will be donated to charitable trust ETELA. The aim of ETELA is to help children under 18 years old with health or social problems.

Fany Info REVUE combines professional expertise with a readable form and takes a comprehensive look at the gastronomic segment. It introduces new products and services, inspires with culinary ideas from around the world and from our republic, and brings inspirational reports from major international or national competitions.

In each issue, there is both a distinct topical theme and profiles of cook and confectionery celebrities. Expert texts accompanied by illustrative graphics alternate with lightweight materials such as news and news from the gastronomic scene, recipes of modern dishes with visual guide to preparation, wine knowing, experience of our culinary experts abroad, goods knowing about the particular ingredients, baristics, activities of proffesional associations and organizations, non-alcoholic beverages, modern technologies in practice, history of gastronomy, a four-month calendar of gastronomic events and many other inspiring and inspirational articles.

It is published 4 times a year (in January, April, July and October) - it respects gastronomical seasonality.

Doporučujeme:

Archive

2019-2

Fany Info 2019-2

2019-1

Fany Info 2019-1

2018-4

Fany Info 2018-4