2017-3

Fany Info REVUE 2017-3

  • Aleš Háma: Jsem zatížený na tapas!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY letní grilování
  • Krok za krokem: Bílý chřest, pěna ze spáleného másla, pražská šunka
  • Baristika: Vietnam – řízená produkce
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu II.
  • Víno v restauračním provozu: Cesta od vinaře až na stůl
  • Téma: Hamburger – kult z USA
  • Můj názor: Jindřich Krausz
  • Seminář: Moderní catering
  • Trendy pokrm: XXL Macarons
  • FANY Gastroservis: Coloryn – špičkové iberské vepřové
  • Tipy FANY: Pečené iberské vepřové
  • Vzdálená kuchyně: Netopýři na talíři
  • Více o známém: Med – tekuté zlato
  • Rozhovor: Delta Cafés v České republice
  • Sladké pábení: PunkRockCakes – úspěšná značka
  • FANY Gastroservis: Rozmanitý svět dýní
  • Prezidentská gastronomie: Ludvík Svoboda
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – říjen 2017

Help to people who need it

10% of the price for advertisement will be donated to charitable trust ETELA. The aim of ETELA is to help children under 18 years old with health or social problems.

Fany Info REVUE combines professional expertise with a readable form and takes a comprehensive look at the gastronomic segment. It introduces new products and services, inspires with culinary ideas from around the world and from our republic, and brings inspirational reports from major international or national competitions.

In each issue, there is both a distinct topical theme and profiles of cook and confectionery celebrities. Expert texts accompanied by illustrative graphics alternate with lightweight materials such as news and news from the gastronomic scene, recipes of modern dishes with visual guide to preparation, wine knowing, experience of our culinary experts abroad, goods knowing about the particular ingredients, baristics, activities of proffesional associations and organizations, non-alcoholic beverages, modern technologies in practice, history of gastronomy, a four-month calendar of gastronomic events and many other inspiring and inspirational articles.

It is published 4 times a year (in January, April, July and October) - it respects gastronomical seasonality.

Partners:

Archive

2017-2

Fany Info 2017-2

2017-1

Fany Info 2017-1

2016-4

Fany Info 2016-4