2018-3

Fany Info REVUE 2018-3

  • Libor Procházka: V Americe jsem přibral šest kilo!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Příjemná setkání v centru Prahy
  • Krok za krokem: Pstruh se svěžím salátkem
  • Reportáž: Singapurský lev v českých rukách
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic II.
  • Reportáž: Za čokoládou do Klatov
  • FANY tipy: Jahodové knedlíčky
  • Reportáž: Italské hory s českou kuchyní
  • FG podporuje: Etela
  • Téma: Domácí limonády a smoothies
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni – drůbeží
  • Baristika: Honduras
  • Reportáž: Pečité a sedliny
  • Soutěž: Hradecká ocenění
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu V.
  • Reportáž: Travel&Gastro 2018 s rekordem
  • Můj názor: Eliška Siró
  • Soutěž: Jako před 100 roky
  • Trendy pokrm: Ceviche z mušlí svatého Jakuba, okurka a kopr
  • Sladké pábení: Lelí´s cupcakes
  • Prezidentská gastronomie: Václav Klaus
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – říjen 2018
Etela

Help to people who need it

10% of the price for advertisement will be donated to charitable trust ETELA. The aim of ETELA is to help children under 18 years old with health or social problems.

Fany Info REVUE combines professional expertise with a readable form and takes a comprehensive look at the gastronomic segment. It introduces new products and services, inspires with culinary ideas from around the world and from our republic, and brings inspirational reports from major international or national competitions.

In each issue, there is both a distinct topical theme and profiles of cook and confectionery celebrities. Expert texts accompanied by illustrative graphics alternate with lightweight materials such as news and news from the gastronomic scene, recipes of modern dishes with visual guide to preparation, wine knowing, experience of our culinary experts abroad, goods knowing about the particular ingredients, baristics, activities of proffesional associations and organizations, non-alcoholic beverages, modern technologies in practice, history of gastronomy, a four-month calendar of gastronomic events and many other inspiring and inspirational articles.

It is published 4 times a year (in January, April, July and October) - it respects gastronomical seasonality.

Archive

2018-2

Fany Info 2018-2

2018-1

Fany Info 2018-1

2017-4

Fany Info 2017-4