2023-1

Fany Info REVUE 2023-1

  • Lucie Bílá: Ve své restauraci si svoji útratu platím!
  • Reportáž: Symposium culinary Prague
  • Mágové světové kuchyně
  • Trendy pokrm: Jelení hřbet v lanýžovém prachu
  • Fany Gastroservis: Apulie plná dobrot
  • Soutěž: ZLATÉ OCENĚNÍ PRO ČESKÉ KULINÁŘE
  • Více o známém: Špecle nebo tarhoňa, těstoviny od sousedů
  • Krok za krokem: Linquine ALLA PESCATO RA
  • Gastrotrendy: PUDRY A PRÁŠKY NEJEN NA TALÍŘI
  • Téma: Kozí, ovčí a jiné mléčné speciality v gastronomii
  • Můj názor: Ing. Eda Levý
  • Pivoznalství: Pivovar Kamenice nad Lipou
  • Fany tipy: Žemlovka s červenou řepou
  • Reportáž: Kapr a kopr – vítězná kombinace
  • Baristika: Uchovávání pražené kávy
  • Regakon: Molo – komplexní zážitek
  • Gastronomie v historii: Mega svatba v Počepicích
  • Soutěž: Za jedinou odpověď lahodná whisky!
  • Kalendář gastronomických akcí: Leden – Duben