
Fany Info REVUE 2025-2
- FANY Gastroservis: FANY Expo 2025
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Vzdálené kuchyně: Malajsie
- FANY tipy: Buchtičky s vanilkovým krémem s višněmi
- Gastronomie v praxi: Extrémně podařené masterclass
- Baristika: Metody sklizně kávovníkových třešní
- Sladké pábení: Hnědý cukr příchutí roku 2025
- Téma: Není těstovina jako těstovina
- Můj názor: Lukáš Paluska
- Světoznámé ikonické pokrmy: Chawanmushi
- Soutěž: Jubilejní Lázeňský pohárek
- Více o známém: Kořenová zelenina IV. topinambur a černý kořen
- Pivoznalství: Pivovar Řevnice
- Krok za krokem: Telecí pavouček
- Soutěž: BernardChef: Kachna, losos, pastinák
- Gastronomie v historii: Historický exkurz do dějin gastronomie
- Soutěž o láhev burgundského vína Premier Cru!
- Kalendář gastronomických akcí

Fany Info REVUE combines professional expertise with a readable form and takes a comprehensive look at the gastronomic segment. It introduces new products and services, inspires with culinary ideas from around the world and from our republic, and brings inspirational reports from major international or national competitions.
In each issue, there is both a distinct topical theme and profiles of cook and confectionery celebrities. Expert texts accompanied by illustrative graphics alternate with lightweight materials such as news and news from the gastronomic scene, recipes of modern dishes with visual guide to preparation, wine knowing, experience of our culinary experts abroad, goods knowing about the particular ingredients, baristics, activities of proffesional associations and organizations, non-alcoholic beverages, modern technologies in practice, history of gastronomy, a four-month calendar of gastronomic events and many other inspiring and inspirational articles.
It is published 4 times a year (in January, April, July and October) - it respects gastronomical seasonality.