
Fany Info REVUE 2023-4
- Barbora Černošková: Co se sní s chutí, to se neukládá!
- FANY Gastroservis: FANY Fest – 30 let FANY Gastroservis
- Krok za krokem: Fajitas s hovězím masem a fazolemi
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Pivoznalství: Parostrojní pivovar v Lobči
- Baristika: Mistrovství baristů ČR – 20 let nové éry na kávové scéně
- Téma: Rum je životní styl
- Trendy pokrm: Grilovaný hovězí pupek
- Zahraniční kuchyně: Kulinářské umění ostrova Bali
- Sladké pábení: Známá i neznámá fakta o těstech
- Více o známém: Cuketa, nebo patizon?
- FANY Gastroservis: FANY tipy v podzimním rytmu
- Gastronomie v historii: Chlumecké posvícení
- Soutěž o láhev lahodné whisky
- Kalendář gastronomických akcí

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.