2022-2

Fany Info REVUE 2022-2

  • Eva Čerešňáková: V podstatě vše, co vydělám, utratím za cestování a jídlo
  • GastroMIX
  • Zahraniční zkušenosti: V Manchesteru a Londýně praxe k nezaplacení
  • Sladké pábení: Sorry – pečeme jinak
  • Krok za krokem: Kachní prso sous-vide
  • Pivoznalství: Únětický pivovar
  • GastroTechno: Konvektomat – takřka nepostradatelný pomocník
  • FANY tipy: Hráškový krém s pěnou z gorgonzoly a lososovým pstruhem
  • ReGaKon: Bistro na dvou kolech
  • Téma: Veganská a vegetariánská strava součástí moderní gastroscény
  • Můj názor: Albert Hauptmann
  • Baristika: Vedlejší produkty kávovníku a kávy jako udržitelné nové suroviny
  • Více o známém: Nejjednodušší těsto na světě
  • FANY Gastroservis: Ticho, klapka, točíme!
  • Gastronomie v historii: České cukrářské umění do roku 1948
  • Soutěž
  • Kalendář gastronomických akcí
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2022-1

Fany Info 2022-1

2021-4

Fany Info 2021-4

2021-3

Fany Info 2021-3