Fany Info REVUE 2024-2
- Šimon Pánek: Na hřebeni hor ocením chléb se sýrem!
- Gastro Mix: Informace z domova i ze světa
- FANY Gastroservis: FANY Expo opět větší!
- Reportáž: Olympiáda chutí, vůní a umu
- Trendy pokrm: Mořský ďas, divoká brokolice, okurkový kečup
- Baristika: Práce u kávovaru – příprava cappuccina
- Sladké pábení: Koření, které nakopne
- Téma: Kuře nemusí být jen brojler
- Můj názor: Dušan Svoboda
- Pivoznalství: Pivovar Agent v Orlických horách
- Krok za krokem: Jelen & šípek
- Více o známém: Papričky – pálí, ale i léčí
- Světoznámé ikonické pokrmy: Kibbeh
- Gastronomie v historii: Následovníci Václava II.
- Soutěž o špičkový gin Bombay Sapphire East!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.