
Fany Info REVUE 2021-2
- Vojta Petržela – Kuchař roku
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- FANY Gastroservis: Vláda ČR pod tlakem gastronomických dodavatelů
- Reportáž: Místo vařečky volant, vysavač nebo sekera
- FANY tipy: Mrkvová kari polévka s černou čočkou „Beluga“, nilský okoun
- Baristika: Fenomén moderní doby – káva bez kofeinu
- Krok za krokem: Jehněčí kotlety
- Sladké pábení: Cukrfree pečení
- Můj názor: Petr Dřevíkovský
- Téma: Vietnamská gastronomie
- Více o známém: Jde to i bez lepku
- Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic XII.
- Gastronomie v historii: Antonín Kobylák
- Trendy pokrm: Vepřové s mrkví a hráškem

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.