2017-3

Fany Info REVUE 2017-3

  • Aleš Háma: Jsem zatížený na tapas!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY letní grilování
  • Krok za krokem: Bílý chřest, pěna ze spáleného másla, pražská šunka
  • Baristika: Vietnam – řízená produkce
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu II.
  • Víno v restauračním provozu: Cesta od vinaře až na stůl
  • Téma: Hamburger – kult z USA
  • Můj názor: Jindřich Krausz
  • Seminář: Moderní catering
  • Trendy pokrm: XXL Macarons
  • FANY Gastroservis: Coloryn – špičkové iberské vepřové
  • Tipy FANY: Pečené iberské vepřové
  • Vzdálená kuchyně: Netopýři na talíři
  • Více o známém: Med – tekuté zlato
  • Rozhovor: Delta Cafés v České republice
  • Sladké pábení: PunkRockCakes – úspěšná značka
  • FANY Gastroservis: Rozmanitý svět dýní
  • Prezidentská gastronomie: Ludvík Svoboda
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – říjen 2017
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2017-2

Fany Info 2017-2

2017-1

Fany Info 2017-1

2016-4

Fany Info 2016-4