2023-3

Fany Info REVUE 2023-3

  • Michal Dlouhý: Zbožňuji grilovaná jídla!
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Soutěž: Boj o zlatého Bocuse
  • Krok za krokem: Kuřecí suprême
  • Pivoznalství: Rampušák, Dobruška
  • Více o známém: Melounové hýření
  • Soutěž: Nejlepší burger z lososa
  • Téma: Vepřové maso s „rodokmenem“
  • Baristika: Kalifornie a její kávová rozmanitost II.
  • FANY Gastroservis: Rozhýbané FANY tipy
  • Sladké pábení: Sladké prezentace netradičně
  • Soutěž: Jehněčí nebo vepřové?
  • Můj názor: David Kalina
  • Soutěž: GastroHradec jubilejní
  • Gastronomie v historii: V jeskyni i na planině
  • Soutěž: o dekanter Areator Spirit
  • Kalendář: gastronomických akcí
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2023-2

Fany Info 2023-2

2023-1

Fany Info 2023-1

2022-4

Fany Info 2022-4