2020-1

Fany Info REVUE 2020-1

  • Umami ve světovém podání
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • Reportáž: IKA 2020 – přípravy vrcholí
  • Soutěž: Kuchař roku
  • Více o známém: Řeřicha
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu X.
  • Baristika: Vliv zpracování kávovníkových třešní na jejich chuťový potenciál
  • FANY tipy: Trhaná mufloní kýta
  • Téma: Lanýže
  • Můj názor: Lukáš Holý
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic VIII.
  • Soutěž: Kapr v kouři
  • Sladké pábení: Šumperský diadém
  • Reportáž: Svačina roku po sedmé
  • Trendy pokrm: Plněné prsíčko z perličky
  • Gastronomie v historii: Florián Zimmermann
  • Kalendář gastronomických akcí: leden – březen 2020
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2019-4

Fany Info 2019-4

2019-3

Fany Info 2019-3

2019-2

Fany Info 2019-2