2020-3

Fany Info REVUE 2020-3

  • Karel Voříšek: Jsem celoživotní zkoušeč!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY EXPO – pražská událost roku
  • Krok za krokem: Pečená dýně
  • Reportáž: IKA 2020 – zlatá kulinářská olympiáda
  • Baristika: Méně známé způsoby zpracování kávovníkových třešní
  • Trendy pokrm: Pstruh, králík, kurkuma, rajče
  • Téma: Raw food
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic IX.
  • Více o známém: Slané pečivo
  • Sladké pábení: Cukrářství Kreativ
  • Gastronomie v historii: Jiří Petrák
  • FANY tipy: Pečená chobotnice s hoisin omáčkou
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2020-1

Fany Info 2020-1

2019-4

Fany Info 2019-4

2019-3

Fany Info 2019-3