2017-4

Fany Info REVUE 2017-4

  • Šárka Strachová: Nebojme se nadechnout
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: V dýňovém království
  • Krok za krokem: Hovězí tatarák s avokádovou majonézou
  • Reportáž: CIA – pohled pod pokličku
  • Trendy pokrm: Perlička, pohanková kroketa, řapíkatý celer, ostružiny, omáčka Marsala
  • Víno v restauračním provozu: Vyznat se ve víně
  • Můj názor: Rudolf Doležal
  • Téma: Čaj a čajová kultura
  • Tipy FANY: Dušené hovězí žebro na červeném víně
  • FG podporuje: Více než milión korun potřebným
  • Můj názor: Zdeněk Matějíček
  • Baristika: Berlínem za vůní kávy
  • Sladké pábení: Mon Macaron – trocha Francie v Čechách
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni
  • Reportáž: Tradiční svíčková v italských Dolomitech
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu III.
  • Prezidentská gastronomie: Gustáv Husák
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen 2017 – leden 2018
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2017-3

Fany Info 2017-3

2017-2

Fany Info 2017-2

2017-1

Fany Info 2017-1