2018-1

Fany Info REVUE 2018-1

  • Šárka Strachová: Italskou kuchyni miluji!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Cesta za vynikající kávou
  • Krok za krokem: Krémová česnečka
  • Soutěž: Český kapr v moderní úpravě
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu IV.
  • Víno v restauračním provozu: Degustace
  • Alkoholické nápoje: Kouzlo skotské whisky
  • FG podporuje: Podpora po celý rok 2017
  • Téma: Staření hovězího masa
  • Vzdálené kuchyně: Sulawesi
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni – hovězí
  • Baristika: Polské kávové odlišnosti
  • Reportáž: Jan Horký opět Kuchařem roku
  • Sladké pábení: Lucie Průšová – Stavění na cukrářských základech
  • FANY Gastroservis: Zvěřina pro znalce
  • Můj názor: Lukáš Jeřábek
  • Prezidentská gastronomie: Václav Havel
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen 2017 – leden 2018
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2017-4

Fany Info 2017-4

2017-3

Fany Info 2017-3

2017-2

Fany Info 2017-2