2025-3

Fany Info REVUE 2025-3

  • David Koller: Až mi bude 100, jel bych Orient Expressem!
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Gastro Junior 2025: vítězství umu
  • FANY tipy: Řízek z králičího hřbetu, tarhoňa
  • Vzdálené kuchyně: Borneo
  • Pivoznalství: Pivovar Kytín
  • Baristika: The Barista League
  • Soutěž: Historický „zářez“ ve Francii
  • Téma: Thajsko na talíři - Komplexní harmonie chutí a vůní
  • Světoznámé ikonické pokrmy: Laksa
  • Soutěž: Návrat ke kořenům
  • Trendy pokrm: Uzená kachní prsa
  • Více o známém: Kořenová zelenina V. – tuřín, vodnice a čístec
  • Sladké pábení: Přirozená sladkost v haute pâtisserie
  • Krok za krokem: Rajčatová polévka
  • FANY tipy: Kakaová biscoff roláda s banánem
  • Gastronomie v historii: Stručné dějiny hotelnictví
  • Soutěž o tři láhve vína z velkopavlovických meruněk!
  • Kalendář gastronomických akcí

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2025-2

Fany Info 2025-2

2025-1

Fany Info 2025-1

2024-4

Fany Info 2024-4