
Fany Info REVUE 2025-3
- David Koller: Až mi bude 100, jel bych Orient Expressem!
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Gastro Junior 2025: vítězství umu
- FANY tipy: Řízek z králičího hřbetu, tarhoňa
- Vzdálené kuchyně: Borneo
- Pivoznalství: Pivovar Kytín
- Baristika: The Barista League
- Soutěž: Historický „zářez“ ve Francii
- Téma: Thajsko na talíři - Komplexní harmonie chutí a vůní
- Světoznámé ikonické pokrmy: Laksa
- Soutěž: Návrat ke kořenům
- Trendy pokrm: Uzená kachní prsa
- Více o známém: Kořenová zelenina V. – tuřín, vodnice a čístec
- Sladké pábení: Přirozená sladkost v haute pâtisserie
- Krok za krokem: Rajčatová polévka
- FANY tipy: Kakaová biscoff roláda s banánem
- Gastronomie v historii: Stručné dějiny hotelnictví
- Soutěž o tři láhve vína z velkopavlovických meruněk!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.