2023-1

Fany Info REVUE 2023-1

  • Lucie Bílá: Ve své restauraci si svoji útratu platím!
  • Reportáž: Symposium culinary Prague
  • Mágové světové kuchyně
  • Trendy pokrm: Jelení hřbet v lanýžovém prachu
  • Fany Gastroservis: Apulie plná dobrot
  • Soutěž: ZLATÉ OCENĚNÍ PRO ČESKÉ KULINÁŘE
  • Více o známém: Špecle nebo tarhoňa, těstoviny od sousedů
  • Krok za krokem: Linquine ALLA PESCATO RA
  • Gastrotrendy: PUDRY A PRÁŠKY NEJEN NA TALÍŘI
  • Téma: Kozí, ovčí a jiné mléčné speciality v gastronomii
  • Můj názor: Ing. Eda Levý
  • Pivoznalství: Pivovar Kamenice nad Lipou
  • Fany tipy: Žemlovka s červenou řepou
  • Reportáž: Kapr a kopr – vítězná kombinace
  • Baristika: Uchovávání pražené kávy
  • Regakon: Molo – komplexní zážitek
  • Gastronomie v historii: Mega svatba v Počepicích
  • Soutěž: Za jedinou odpověď lahodná whisky!
  • Kalendář gastronomických akcí: Leden – Duben
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2022-4

Fany Info 2022-4

2022-3

Fany Info 2022-3

2022-2

Fany Info 2022-2