2019-2

Fany Info REVUE 2019-2

  • MUDr. Roman Kufa: Snažím se jíst zdravě.
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: FANY workshop jubilejní
  • Trendy pokrm: Ovčí brynza, filo, brambor, špičaté zelí
  • Soutěže: Lyon a Rimini – úspěchy českých gastronomů
  • Baristika: FIKAní Švédi a pauza na kávu
  • Krok za krokem: Celer v hlíně, omáčka z kvásku, libečkový olej
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic V.
  • Téma: Španělsko v profesionální kuchyni
  • Více o známém: Z moře až na talíř
  • Reportáž: Variace na maso, maso, maso
  • Můj názor: Petr Hajný
  • Vzdálená kuchyně: Mauricius
  • FANY tipy: Dýňový cheesecake s pomerančem a čokoládou
  • Soutěž: Gastro Labe pod brněnskou nadvládou
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VIII.
  • Sladké pábení: Hmyzí dezert
  • Kuchařské osobnosti české gastronomie: Antonín Vojáček
  • Kalendář gastronomických akcí: Duben – červen 2019
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2019-1

Fany Info 2019-1

2018-4

Fany Info 2018-4

2018-3

Fany Info 2018-3