2019-1

Fany Info REVUE 2019-1

  • Radka Rosická: Kromě české kuchyně mi chutná thajská
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Do Prahy přes Chlum a Itálii
  • Reportáž: Historické zlato z Lucemburska
  • Krok za krokem: Lanýžový dort s pomerančovou kůrou a pistáciemi
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic IV.
  • Trendy pokrm: Srnčí hřbet, pyré a prach z červeného zelí
  • Vzdálená kuchyně: Japonsko
  • FANY tipy: Jelení carpaccio s dýňovým pyré
  • Téma: Olivový olej v moderní gastronomii
  • Můj názor: Lukáš Krátký
  • Soutěž: Šílených 45 minut
  • FANY Gastroservis podporuje: ETELA – podpora potřebným
  • Baristika: Svět kávy v srdci Milána
  • Sladké pábení: Jak vzniká 3D dort
  • Více o známém: Sladkovodní ryba nejen o Vánocích
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VII.
  • Soutěž: Svačinová inspirace
  • Gastronomie v historii: Rok 1990 – Papež v Praze
  • Kalendář gastronomických akcí: leden – duben 2019
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2018-4

Fany Info 2018-4

2018-3

Fany Info 2018-3

2018-2

Fany Info 2018-2