2019-3

Fany Info REVUE 2019-3

  • Michal Malátný: Oceňuji jednoduché chutě
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Prezentace s nadhledem
  • Reportáž: Maso až na druhém místě
  • Krok za krokem: Hovězí pastrami s kváskovým chlebem
  • Reportáž: Jedna vítězka ve dvou disciplínách
  • FANY tipy: Restovaná chobotnice na glazovaném pak choi
  • Baristika: Porcelán – nenahraditelný partner madam kávy
  • Vzdálená kuchyně: Kambodža
  • Trendy pokrm: Kukuřičné kuře s kukuřicí
  • Téma: Grilování – věda i zábava
  • Můj názor: Jakub Kotyza
  • Více o známém: Houby – naše i cizokrajné
  • FG podporuje: Etela, I. Faiaraislová, Z. Vobecký
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic VI.
  • Sladké pábení: Saint Tropez – českofrancouzská cukrárna
  • Reportáž: Hradecké soutěžení
  • JNT: Do roka a do dne
  • Kuchařské osobnosti české gastronomie: Václav Blažej
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – září
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2019-2

Fany Info 2019-2

2019-1

Fany Info 2019-1

2018-4

Fany Info 2018-4