2018-4

Fany Info REVUE 2018-4

  • Radka Rosická: Snažím se přemýšlet o tom, co jím!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • Soutěž: Poprvé a hned velkolepě
  • Trendy pokrm: Grilovaný jelení hřbet
  • FANY Gastroservis: Menu s unikátní parmskou šunkou
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic III.
  • Krok za krokem: Líčka na zelenině
  • Baristika: Dánsko – země kávy a štěstí
  • Téma: Brambory – součást naší kultury
  • Můj názor: Petr Novotný
  • Reportáž: Symposium Culinary Prague
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni – zvěřina
  • Vzdálené kuchyně: Ekvádor
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu VI.
  • Seminář: Z lesa až na stůl
  • Sladké pábení: Velkolosinské pralinky
  • FANY tipy: Vepřová kotleta tomahawk
  • Prezidentská gastronomie: Miloš Zeman
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen 2018 – leden 2019
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2018-3

Fany Info 2018-3

2018-2

Fany Info 2018-2

2018-1

Fany Info 2018-1