2021-3

Fany Info REVUE 2021-3

  • Tereza Buchtová – Carvingová kometa
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Lukáš Otáhal – Londýnský mazec
  • Pivoznalství: Fenomén zvaný pivo
  • Krok za krokem: Telecí kroketa, omáčka hoi sin, nakládané cibulky
  • Sladké pábení: Matcha a Chai
  • Můj názor: Lukáš Vrbovský
  • Téma: Hmyzí prvky v moderní gastronomii
  • Trendy pokrm: Marinovaný losos s tuňákem
  • Více o známém: Mléčné zakysané výrobky
  • Baristika: Žhavé téma – ledová a studená káva
  • Gastronomické organizace: Český gastronomický institut
  • Gastronomie v historii: Antonín Nestával
  • FANY tipy: Čokoládový dort Lotus
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2021-2

Fany Info 2021-2

2021-1

Fany Info 2021-1

2020-4

Fany Info 2020-4