2021-2

Fany Info REVUE 2021-2

  • Vojta Petržela – Kuchař roku
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Vláda ČR pod tlakem gastronomických dodavatelů
  • Reportáž: Místo vařečky volant, vysavač nebo sekera
  • FANY tipy: Mrkvová kari polévka s černou čočkou „Beluga“, nilský okoun
  • Baristika: Fenomén moderní doby – káva bez kofeinu
  • Krok za krokem: Jehněčí kotlety
  • Sladké pábení: Cukrfree pečení
  • Můj názor: Petr Dřevíkovský
  • Téma: Vietnamská gastronomie
  • Více o známém: Jde to i bez lepku
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic XII.
  • Gastronomie v historii: Antonín Kobylák
  • Trendy pokrm: Vepřové s mrkví a hráškem
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2021-1

Fany Info 2021-1

2020-4

Fany Info 2020-4

2020-3

Fany Info 2020-3