
Fany Info REVUE 2021-1
- Markéta Kopečková: Z vysokoškolských studií do špičkové cukrárny
- FANY tipy: Dušený jelení krk
- FANY Gastroservis: Veřejná výzva Vládě ČR
- FANY Gastroservis: Zachraň pražskou hospodu!
- Soutěž: KU Young Chefs – Šance pro mladé profesionály
- Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic XI.
- Můj názor: Kateřina Kotíková
- Baristika: Myanmarské opojné kávárny
- Krok za krokem: Grilovaný steak z vepřové kotlety
- Téma: Knedlíky byly, jsou a budou!
- Více o známém: Bez koření není vaření
- Sladké pábení: Potravinové alergie a intolerance v cukrařině
- Vzdálené kuchyně: Thajsko – království lepkavé rýže
- Gastronomie v historii: Ladislav Koreček
- Trendy pokrm: Pečená hovězí žebra

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.