
Fany Info REVUE 2023-2
- Michal Dlouhý: Miluji českou kuchyni
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- FANY Gastroservis: FANY Expo rekordní
- Reportáž: Sushi seminář s Mistrem
- Baristika: Kalifornie a její kávová rozmanitost I.
- Pivoznalství: Pivovar Uhříněves
- Krok za krokem: Bruschetta s burratou a cherry rajčátky
- Soutěž: Zlaté třetí místo
- Téma: Rýže už dávno není jídlo chudých
- FANY Gastroservis: FANY tipy exotické
- Sladké pábení: Zlata Otavová – talentovaná cukrářka
- Soutěž: Tři soutěže, tři ukázky kulinářských dovedností
- Více o známém: Tykvovitý kaleidoskop
- Můj názor: Oldřich Pítra
- Gastronomie v historii: Křivoklát s Bílou paní
- Soutěž o tři láhve vína z velkopavlovických meruněk
- Kalendář gastronomických akcí

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.