
Fany Info REVUE 2023-1
- Lucie Bílá: Ve své restauraci si svoji útratu platím!
- Reportáž: Symposium culinary Prague
- Mágové světové kuchyně
- Trendy pokrm: Jelení hřbet v lanýžovém prachu
- Fany Gastroservis: Apulie plná dobrot
- Soutěž: ZLATÉ OCENĚNÍ PRO ČESKÉ KULINÁŘE
- Více o známém: Špecle nebo tarhoňa, těstoviny od sousedů
- Krok za krokem: Linquine ALLA PESCATO RA
- Gastrotrendy: PUDRY A PRÁŠKY NEJEN NA TALÍŘI
- Téma: Kozí, ovčí a jiné mléčné speciality v gastronomii
- Můj názor: Ing. Eda Levý
- Pivoznalství: Pivovar Kamenice nad Lipou
- Fany tipy: Žemlovka s červenou řepou
- Reportáž: Kapr a kopr – vítězná kombinace
- Baristika: Uchovávání pražené kávy
- Regakon: Molo – komplexní zážitek
- Gastronomie v historii: Mega svatba v Počepicích
- Soutěž: Za jedinou odpověď lahodná whisky!
- Kalendář gastronomických akcí: Leden – Duben

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.