2019-4

Fany Info REVUE 2019-4

  • Michal Malátný: Rád zkouším místní speciality!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Povedené grilování
  • Krok za krokem: Losos v briošce
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic VII
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu IX.
  • Baristika: Indonésie – země nejen kávové rozmanitosti
  • Reportáž: Nový šéf v kuchyni
  • Můj názor: Lukáš Hromas
  • Téma: Rostlinné stolní oleje
  • Trendy pokrm: Hřib zapečený v briošce
  • FG podporuje: Etela – rekordní rok 2018
  • FANY tipy: Tvarohový dort s mangem
  • Vzdálené kuchyně: Barcelona
  • Více o známém: Hořčice
  • Sladké pábení: Foodway Catering
  • FANY Gastroservis: Milióntá objednávka
  • Gastronomie v historii: 2. světová výstava
  • Kalendář gastronomických akcí: říjen – prosinec 2019
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2019-3

Fany Info 2019-3

2019-2

Fany Info 2019-2

2019-1

Fany Info 2019-1