
Fany Info REVUE 2023-3
- Michal Dlouhý: Zbožňuji grilovaná jídla!
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Soutěž: Boj o zlatého Bocuse
- Krok za krokem: Kuřecí suprême
- Pivoznalství: Rampušák, Dobruška
- Více o známém: Melounové hýření
- Soutěž: Nejlepší burger z lososa
- Téma: Vepřové maso s „rodokmenem“
- Baristika: Kalifornie a její kávová rozmanitost II.
- FANY Gastroservis: Rozhýbané FANY tipy
- Sladké pábení: Sladké prezentace netradičně
- Soutěž: Jehněčí nebo vepřové?
- Můj názor: David Kalina
- Soutěž: GastroHradec jubilejní
- Gastronomie v historii: V jeskyni i na planině
- Soutěž: o dekanter Areator Spirit
- Kalendář: gastronomických akcí

Pomoc lidem, kteří ji potřebují
10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.