2021-4

Fany Info REVUE 2021-4

  • Eva Čerešňáková: S jídlem ráda experimentuji!
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • ETELA: Ani covid-19 nezastavil pomoc potřebným
  • FANY tipy: Čočka na kyselo s pražskou šunkou
  • Pivoznalství: Fenomén zvaný pivo
  • Krok za krokem: Domácí huspenina s marinovanou zeleninou
  • Můj názor: Tomáš Kourek
  • Téma: Sůl – mýtická i potřebná
  • Trendy pokrm: Čokoládové vejce s mascarpone a mangem
  • Sladké pábení: Podzimní sladké hříšnosti
  • Baristika: Průvodce základní klasifikací kávovníkových zrn
  • Soutěž: Taste Fake Meat
  • FANY tipy: Sněhový dort se švestkami a mákem
  • Gastronomie v historii: Ladislav Nodl
  • Kalendář gastronomických akcí
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

Doporučujeme:

 

Archiv

2021-3

Fany Info 2021-3

2021-2

Fany Info 2021-2

2021-1

Fany Info 2021-1