2018-3

Fany Info REVUE 2018-3

  • Libor Procházka: V Americe jsem přibral šest kilo!
  • GastroMIX: Informace z domova i ze světa
  • FANY Gastroservis: Příjemná setkání v centru Prahy
  • Krok za krokem: Pstruh se svěžím salátkem
  • Reportáž: Singapurský lev v českých rukách
  • Vínoznalství: Návrat zmizelých vinic II.
  • Reportáž: Za čokoládou do Klatov
  • FANY tipy: Jahodové knedlíčky
  • Reportáž: Italské hory s českou kuchyní
  • FG podporuje: Etela
  • Téma: Domácí limonády a smoothies
  • Více o známém: Maso v profesionální kuchyni – drůbeží
  • Baristika: Honduras
  • Reportáž: Pečité a sedliny
  • Soutěž: Hradecká ocenění
  • FANY Gastroservis: Recepty v pohybu V.
  • Reportáž: Travel&Gastro 2018 s rekordem
  • Můj názor: Eliška Siró
  • Soutěž: Jako před 100 roky
  • Trendy pokrm: Ceviche z mušlí svatého Jakuba, okurka a kopr
  • Sladké pábení: Lelí´s cupcakes
  • Prezidentská gastronomie: Václav Klaus
  • Kalendář gastronomických akcí: červenec – říjen 2018
Etela

Pomoc lidem, kteří ji potřebují

10 % z ceny inzerce bude věnováno obecně prospěšné společnosti ETELA, která
se zaměřuje na pomoc dětem do 18 let se zdravotními nebo sociálními problémy.

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2018-2

Fany Info 2018-2

2018-1

Fany Info 2018-1

2017-4

Fany Info 2017-4