2022-3

Fany Info REVUE 2022-3

  • Robert Jašków: Hospodu delá personál!
  • GastroMix: Informace z domova i ze sveta
  • FANY Gastroservis: FANY veletrh
  • Po dvou letech po sedmnácté
  • FANY tipy: Salát z marinovaného lilku
  • ReGaKon: La Fabrica Bistro
  • FANY Gastroservis: FANY tipy v pohybu
  • Pivoznalství: Pivovar Cvikov
  • Reportáž: Hamburger, jak má být
  • Téma: Orechové a sezamové oleje
  • Akce: Pod dohledem Ládi Nodla
  • Baristika: Udržitelnost – aktuální téma nejenom pro kavárny
  • FANY Gastroservis: Aperitiv s italským šmrncem
  • Sladké pábení: Zlata Otavová – cukrárská technoložka
  • Více o známém: Asie – v hlavní roli nudle 82
  • Gastronomie v historii: Ceské cukrárské umení po roce 1948
  • Soutež o luxusní dekantér
  • Kalendár gastronomických akcí