2025-2

Fany Info REVUE 2025-2

  • FANY Gastroservis: FANY Expo 2025
  • GastroMix: Informace z domova i ze světa
  • Vzdálené kuchyně: Malajsie
  • FANY tipy: Buchtičky s vanilkovým krémem s višněmi
  • Gastronomie v praxi: Extrémně podařené masterclass
  • Baristika: Metody sklizně kávovníkových třešní
  • Sladké pábení: Hnědý cukr příchutí roku 2025
  • Téma: Není těstovina jako těstovina
  • Můj názor: Lukáš Paluska
  • Světoznámé ikonické pokrmy: Chawanmushi
  • Soutěž: Jubilejní Lázeňský pohárek
  • Více o známém: Kořenová zelenina IV. topinambur a černý kořen
  • Pivoznalství: Pivovar Řevnice
  • Krok za krokem: Telecí pavouček
  • Soutěž: BernardChef: Kachna, losos, pastinák
  • Gastronomie v historii: Historický exkurz do dějin gastronomie
  • Soutěž o láhev burgundského vína Premier Cru!
  • Kalendář gastronomických akcí

Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.

V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.

Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.

 

Archiv

2025-1

Fany Info 2025-1

2024-4

Fany Info 2024-4

2024-3

Fany Info 2024-3