
Fany Info REVUE 2025-2
- FANY Gastroservis: FANY Expo 2025
- GastroMix: Informace z domova i ze světa
- Vzdálené kuchyně: Malajsie
- FANY tipy: Buchtičky s vanilkovým krémem s višněmi
- Gastronomie v praxi: Extrémně podařené masterclass
- Baristika: Metody sklizně kávovníkových třešní
- Sladké pábení: Hnědý cukr příchutí roku 2025
- Téma: Není těstovina jako těstovina
- Můj názor: Lukáš Paluska
- Světoznámé ikonické pokrmy: Chawanmushi
- Soutěž: Jubilejní Lázeňský pohárek
- Více o známém: Kořenová zelenina IV. topinambur a černý kořen
- Pivoznalství: Pivovar Řevnice
- Krok za krokem: Telecí pavouček
- Soutěž: BernardChef: Kachna, losos, pastinák
- Gastronomie v historii: Historický exkurz do dějin gastronomie
- Soutěž o láhev burgundského vína Premier Cru!
- Kalendář gastronomických akcí
Fany Info REVUE kombinuje profesionální odbornost s čtivou formou a komplexně se věnuje dění v gastronomickém segmentu. Představuje nové produkty a služby, inspiruje kulinářskými nápady ze světa i z naší republiky a přináší podnětné reportáže z významných mezinárodních nebo domácích soutěží.
V každém čísle nechybí jak výrazné aktuální téma, tak profily kuchařských či cukrářských celebrit. Odborné texty doplněné ilustrativní grafikou střídají odlehčené materiály jako například zprávy a novinky z gastronomické scény, receptury moderních pokrmů s vizuálním průvodcem přípravou, vínoznalství, zkušenosti našich kulinářských odborníků v zahraničí, zbožíznalství o jednotlivých surovinách, baristika, dění v profesních svazích a organizacích, informace o nealkoholických nápojích, moderní technologie v praxi, historické gastronomické ohlédnutí, čtyřměsíční kalendář gastronomických akcí a mnoho dalších podnětných a inspirativních článků.
Vychází periodicky 4× ročně (v lednu, dubnu, červenci a říjnu), takže respektuje gastronomickou sezónnost.